Welke haarkleur past het beste bij mij?

Van natuurlijk prachtige tinten aardbeiblond, asbruin, asblond en zwart, naar de. Welke haarkleur ziet er het beste uit.

Welke haarkleur past het beste bij mij?

Van natuurlijk prachtige tinten aardbeiblond, asbruin, asblond en zwart, naar de. Welke haarkleur ziet er het beste uit. Hoewel er altijd een nieuwe trend lijkt te zijn die iedereen minstens één keer wil proberen, kan haarkleur een beetje lastig zijn. Niet iedereen heeft de juiste huidskleur die samenvalt met de nieuwste trends in haarkleur met betrekking tot hoe goed het eruit ziet.

Hoe zou je je huidskleur het beste omschrijven? Hoewel er sommige mensen zijn die zich nog steeds overgeven aan gekleurde contactlenzen, beschouwen de meeste mensen dat als een rage die jaren geleden uit de mode raakte. Van nieuwe haartrends tot de nieuwste looks van beroemdheden, het lijkt erop dat het veranderen van een haarkleur precies het ding kan zijn om iemands stap te laten stuiteren. Terwijl mensen ooit staarden naar de neonkleuren in de modetrend van die tijd of de bizarre kapsels, is het interessant hoeveel trends uit de jaren 80 weer in stijl zijn gekomen. Hoewel er behandelingen zijn om haar te helpen herstellen dat is beschadigd door overmatige kleuring en bleken, kan het behoorlijk duur zijn en het haar nooit in zijn natuurlijke glorie herstellen.

Houd rekening met deze seizoensgebonden huidskleurveranderingen om een kleur te kiezen die je het hele jaar door flatteert - of wees voorbereid om enkele veranderingen aan te brengen als je huidskleur fluctueert. Nu je goed thuis bent in je huidskleur, is het tijd om je te verdiepen in verschillende haarkleuren. Vaak zijn er een aantal verbazingwekkende transformaties geweest voor vrouwen vanwege de manier waarop ze hun haar restylen om bij de vorm van hun gezicht te passen. Marie-Antoinette Martinez, colorist bij Frédéric Fekkai Salon in The Mark Hotel in NYC, wijst snel op de noodzaak van seizoensbewustzijn als het gaat om het verven van uw lokken.

OK, dus nu hebben we alles besproken waar je rekening mee moet houden voordat je in de wereld van kleur duikt, het is tijd voor het leuke gedeelte - nieuwe kleuren testen zonder de verplichting, oftewel het gebruik van een app. Van pixie-kapsels tot extra lange lokken die langs de achterkant vallen, het is duidelijk dat de haarschaduw niet alleen wordt bepaald door hoe goed hij eruitziet tegen bepaalde huidtinten. Geld kan ook een grote factor zijn in waar iemand ervoor kiest om zijn haar te laten doen, of het nu voor de verandering is of voor een speciale gelegenheid. De kleur van je huidskleur is eigenlijk een van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van de perfecte haarkleur.