Wat is de gezondste permanente haarkleur?

Je kunt op deze haarkleur tot 28 wasbeurten vertrouwen om je natuurlijke tint te verbeteren. Dit drievoudig gezeefde microfijne poeder zorgt ervoor dat het haar een gelijkmatige kleurlaag krijgt.

Wat is de gezondste permanente haarkleur?

Je kunt op deze haarkleur tot 28 wasbeurten vertrouwen om je natuurlijke tint te verbeteren. Dit drievoudig gezeefde microfijne poeder zorgt ervoor dat het haar een gelijkmatige kleurlaag krijgt. Het is ook 100% vrij van pesticiden, chemicaliën en additieven. Van natuurlijke deodorant tot schone gezichtswasbeurten en rifveilige zonnebrandmiddelen, de markt is nu gevuld met een verrassend grote selectie schone formules, en dat omvat natuurlijke haarverf voor thuis.

Mijn favoriete ding over deze natuurlijke haarverf is de dunne applicatietip en gelformule die het beide zo gemakkelijk maken om specifieke gebieden of strengen te targeten als je niet je hele hoofd wilt kleuren. Dit is een van de beste natuurlijke haarkleurmiddelen, volgens de vele topmodellen en beroemdheden die fans zijn. Deze permanente haarverf van het shampoo-type levert mooi, gelijkmatig gekleurd haar met zijn niet-druipende, conditionerende formule. Ik ben haarstylist en ben op zoek geweest naar een veiliger kleurmerk, nadat ik een jaar geleden een reactie kreeg op wat haarkleur.

Dat gezegd hebbende, als je geïnteresseerd bent in meer ingewikkelde haarkleuren zoals lowlights, uitgebreide highlights, balayage, ombré of een drastische kleurverandering, kun je het beste een salonprofessional bezoeken die is opgeleid in die technieken. U moet zich ervan bewust zijn dat alle permanente kleuren altijd enkele chemicaliën zullen gebruiken; dat geldt zelfs voor de beste natuurlijke haarkleurmiddelen. Huiskleur is buitengewoon moeilijk uit het haar te verwijderen zonder aanzienlijke schade aan te richten, zei Medearis. Haarkleurbedrijven hebben diagrammen en grafieken die laten zien welke kleur en ondertoon elke kleur biedt, legde Potempa uit.

Gecertificeerde biologische ingrediënten zoals arganolie, kamille en kokosolie zorgen ervoor dat deze natuurlijke haarverf zich onderscheidt van de rest. Maakt gebruik van 'schone kleurtechnologie' om haartechnici de mogelijkheid te geven levendige pastel- of blonde tinten te creëren die elke klant kan rocken, ongeacht hun natuurlijke haarkleur. Zoals de naam al aangeeft, is deze natuurlijke haarverf eigenlijk een kleurafzettende conditioner en werkt hij meer als een tijdelijke demi-permanente kleurstof dan als een semi-permanente of permanente kleurstof (wat betekent dat hij langzaam vervaagt bij elke wasbeurt en geen grijstinten bedekt). Een van de beste manieren om de kleur van je haar te behouden, is door een kleurafgevende shampoo en conditioner te gebruiken.

Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht. Deze omvatten rozemarijn, cinchona en walnootschillen, ze brengen allemaal zachtjes een natuurlijke, levendige kleur aan je haar.