Beste haarkleur?

Natural Instincts Demi-Permanente haarkleur Clairol. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten.

Beste haarkleur?

Natural Instincts Demi-Permanente haarkleur Clairol. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Lees meer over ons beoordelingsproces.

Het GH Beauty Lab test regelmatig haarverf thuis met zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests. In het Lab verven wetenschappers monsters van mensenhaar in bruine, blonde, rode en zwarte tinten en evalueren ze de producten op hun grijze haardekking. Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht. Daarna beoordelen experts elk monster op uiteindelijke grijsdekking, glans en lichtbestendigheid.

Kleurstoffen in dozen worden ook naar een panel van vrouwen in het hele land gestuurd die ze evalueren op factoren zoals gebruiksgemak en kleurprestaties, inclusief grijsdekking, kleurrijkdom, uniformiteit en nauwkeurigheid in vergelijking met de afbeelding op de doos. Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. De meest recente haarkleurtest voor thuis van het GH Beauty Lab omvatte 180 consumententesters en 280 stalen van echt haar. In totaal hebben laboratoriumwetenschappers gekleurde haarmonsters 350 uur lang blootgesteld aan UVA-licht.

Korab noemt dit de beste haarkleur voor thuis voor highlights. De haarverf wordt geleverd met een unieke borstel die, wanneer geborsteld van de wortel tot de punten van je haar, de kleur verdeelt in een patroon dat highlights creëert. Lavender is een topkanshebber voor de beste haarkleur voor grijs haar. Paars haar lijkt misschien een grote sprong, maar de asymmetrische tinten in een gedempte lavendel passen perfect bij grijstinten en geven je algehele look een jeugdig randje.

Zorg ervoor dat lichter bruin haar helder blijft, niet koperachtig met Matrix Brass Off All-In-One Toning Leave-In Spray. Ja, haarkleurformules van hoge kwaliteit voor thuis, zoals die hier worden aanbevolen, kunnen resultaten opleveren die gelijk zijn aan de haarkleur in de salon, inclusief grijsdekking, zeggen experts van GH Beauty Lab. De beste kleurtechniek voor grijs haar hangt uiteindelijk af van de look die je probeert te bereiken en hoeveel dekking je wenst. Als je meestal terugdeinst om je haar thuis te onderhouden, kan het vinden van de juiste producten het minder een ontmoedigende taak maken.

Ze vertaalde GH Beauty Lab-testgegevens voor haarkleur thuis en voerde interviews met experts om dit stuk te schrijven. Maar de formule zit boordevol keratine, arganolie en ginsengwortelingrediënten die ervoor zorgen dat je haar geconditioneerd blijft tijdens het kleurproces. Hoewel het tijdelijk is, biedt de formule grijsdekking of kan het overal worden gebruikt om dof gekleurd haar op te frissen. Valdes houdt van deze optie voor mensen die op zoek zijn naar permanente haarkleur en grijsdekking, waarvoor een permanent haarkleurproduct nodig is.

Test een nieuwe haarkleur of verfris degene die je hebt terwijl je strengen diep conditioneert met het innovatieve tijdelijke kleurafgevende masker van Moroccanoil, een GH Beauty Award-winnaar. Haarkleurbedrijven hebben diagrammen en grafieken die laten zien welke kleur en ondertoon elke kleur biedt, legde Potempa uit. Ideeën voor haarverf zoals highlights van geldstukken geven een trendy glamoureuze touch zonder afbreuk te doen aan de glorie van je natuurlijke haarkleur.