Welk merk haarkleur is het beste?

Als het gaat om salonbehandelingen, is de beste professionele haarkleurlijn Wella Illumina Permanent Creme Hair Color. Verkrijgbaar in 36 tinten, de door colorist aanbevolen formule is zacht, veelzijdig en laat het haar oh zo glanzend achter.

Welk merk haarkleur is het beste?

Als het gaat om salonbehandelingen, is de beste professionele haarkleurlijn Wella Illumina Permanent Creme Hair Color. Verkrijgbaar in 36 tinten, de door colorist aanbevolen formule is zacht, veelzijdig en laat het haar oh zo glanzend achter. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen.

Meer informatie over ons beoordelingsproces. Het GH Beauty Lab test regelmatig haarverf thuis met zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests. In het Lab verven wetenschappers monsters van mensenhaar in bruine, blonde, rode en zwarte tinten en evalueren ze de producten op hun grijze haardekking. Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht.

Daarna beoordelen experts elk monster op uiteindelijke grijsdekking, glans en lichtbestendigheid. Kleurstoffen in dozen worden ook naar een panel van vrouwen in het hele land gestuurd die ze evalueren op factoren zoals gebruiksgemak en kleurprestaties, inclusief grijsdekking, kleurrijkdom, uniformiteit en nauwkeurigheid in vergelijking met de afbeelding op de doos. Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. De meest recente haarkleurtest voor thuis van het GH Beauty Lab omvatte 180 consumententesters en 280 stalen van echt haar.

In totaal hebben laboratoriumwetenschappers gekleurde haarmonsters 350 uur lang blootgesteld aan UVA-licht. Allereerst waren al onze interviews met professionele haarstylisten en coloristen, en daarom raden ze natuurlijk allemaal aan om naar een gerenommeerde salon te gaan wanneer je je haar kleurt. Ze begrijpen echter dat niet iedereen zich vaak een professionele behandeling kan veroorloven, en met bezorgdheid over COVID-19 hebben velen zich tot de thuisroute gewend. Als je voor een levendige tint rood, blauw, paars of een andere regenboogtint wilt gaan, is Arctic Fox een topmerk, zoals aanbevolen door onze professionals.

Het wordt bij Sally Beauty verkocht in verschillende tinten, wat ook een van de recs van Van Dam is. Welke haarkleurmerken gebruiken professionals over de hele wereld? Je bent bij ons aan het juiste adres. Van Pravana tot Paul Mitchel tot het beroemde merk Elgon in Italië, de topkeuzes van professionele stylisten vind je hier. Vertrouw niet meer op drogisterijmerken, waarom doe je dat niet? Wees lief voor die mooie lokken van je.

De kleurproducten van Paul Mitchell bestaan pas sinds 1980, maar ze hebben al snel een enorme impact gehad in de wereld van professionele haarkleur. Het merk is ook geliefd vanwege de weigering om op dieren te testen. Mensen met een gevoelig haar of hoofdhuid, grijs haar of wit haar; ervaar uitstekende resultaten met Paul Mitchell-kleurproducten. De recente explosie van fantasiehaarkleuren vereiste een professioneel haarkleurmerk.

In 2004 stapte Pravana op het bord. Elke keer dat je roségoud, gedurfd turkoois of olievlek haar ziet, zit Pravana's Chroma Silk Vivids-lijn er waarschijnlijk achter. Het merk Elgon werd voor het eerst opgericht in 1970 in Milaan, Italië. In feite wordt de haarkleur daar nog steeds gemaakt.

Het merk wordt geprezen om de kwaliteit en kwantiteit van zijn product, dat een laag ammoniakgehalte heeft en grijs haar opmerkelijk goed bedekt. Redken kleurproducten zijn zacht voor het haar, maar ze produceren intense, langdurige resultaten. Na het gebruik van dit merk krijg je geen droog haar. Professionals zijn er ook dol op vanwege het lookbook op de website van Redken, dat dient als kleurinspiratie.

Hoewel dit product niet kan worden gebruikt over bestaande highlights of eerder behandeld haar, voegen hun vijf unieke merken haarkleur voor thuis lichtgevende diepte en dimensie toe aan elke stijl. Dat komt vooral door de lichtgevende tonen en rijke kleuren, die zo intens zijn dat fans beweren dat ze langer meegaan dan andere kleuren. Hoewel alle merken die op blonde tinten zijn getest slechts gemiddeld (of slechter) scoorden voor het bedekken van grijs, viel Nice 'n Easy op door vervagingsbestendigheid en het behouden van zijn glans. De Made for You Custom Hair Color van eSalon is een service op maat waarmee u een kleurenkit speciaal voor u kunt laten maken.

Bovendien biedt het een langdurige permanente kleur (in 17 klassieke tinten, zoals Darkest Brown hierboven afgebeeld) die na slechts een paar wasbeurten niet vervaagt. Color Wow's Root Cover Up, een viervoudig Best of Beauty Award-winnaar voor de beste worteldekking, is een steunpilaar op het bureau en de badkamerbalie van Allure executive beauty director Jenny Bailly omdat het grijzen in een mum van tijd bedekt. Dat gezegd hebbende, als je geïnteresseerd bent in meer ingewikkelde haarkleuren zoals lowlights, uitgebreide highlights, balayage, ombré of een drastische kleurverandering, kun je het beste een salonprofessional bezoeken die is opgeleid in die technieken. Breng de getinte Christophe Robin Temporary Color Gel rechtstreeks uit de fles aan (mengen niet nodig) en spoel het af onder de douche.

Dat gezegd hebbende, gaat het gebruik van een professionele demi-permanente haarverf niet zo lang mee als permanente kleurstof in de dooskleur. Shoppers zijn enthousiast over hoe goed het werkt op de gevoelige huid en zorgt voor een geweldige kleur zonder enige irritatie door agressieve ingrediënten. Dit is een ander glansmerk, dat je gemakkelijk zelf kunt aanbrengen voor een vleugje verbluffende kleur en glans die na een paar shampoos uitspoelt. .