Wat is de beste shampoo voor haarkleur?

De Bumble and Bumble Color Minded Sulfate Free Shampoo heeft een zachte formule om vervaging van de haarkleur te voorkomen. Deze technologie opent de nagelriemen om kleur op de haarschacht af te zetten en sluit vervolgens af om kleuruitspoeling te voorkomen.

Wat is de beste shampoo voor haarkleur?

De Bumble and Bumble Color Minded Sulfate Free Shampoo heeft een zachte formule om vervaging van de haarkleur te voorkomen. Deze technologie opent de nagelriemen om kleur op de haarschacht af te zetten en sluit vervolgens af om kleuruitspoeling te voorkomen. Haarmonsters vertoonden de minste kleurverandering na 20 wasbeurten en 10 uur UV-blootstelling in laboratoriumevaluaties. Om de 11 beste shampoos te vinden voor een verscheidenheid aan kleurbehandelingen, texturen en soorten, vroeg ik Jordan, Thompson en zes andere experts naar hun favorieten.

Het is het meest geschikt voor droog haar en is geformuleerd met een exclusief kleurbehoudend complex dat de levendigheid en glans van de kleur verbetert. De beste kleurafzettende shampoo in het algemeen is Celeb Luxury Colorwash, een hydraterende, versterkende formule die verkrijgbaar is in een reeks natuurlijke tinten en gedurfde tinten. Bijvoorbeeld paarse of blauwe pigmentafzettende formules om koperachtigheid te bestrijden, UV-bescherming om de kleur te beschermen tegen vervaging door de zon, of vochtinbrengende en herstellende ingrediënten die het haar voeden zonder de kleur te strippen. Het bevat een mix van kokosolie, sheaboter, tamanu-zaadolie en jojoba-olie om het haar vol vocht te pompen, evenals essentiële olie van salie en ylang-ylang om de hoofdhuid te reinigen en in balans te brengen.

Om te voorkomen dat de haarkleur vervaagt, wendt Meri Kate O'Connor, een colorist bij Cooper Salon in West Hollywood, CA, zich tot dit paar van Goldwell, uit een collectie die speciaal is afgestemd op gladde lokken. De Pure Blends Hydrating Color Depositing Shampoo in de schaduwzon heeft een zachtgele kleurbasis om alle tinten blonde tinten op te fleuren of op te frissen. Het is natuurlijk dat de haarkleur vervaagt en zijn charme verliest, maar met het juiste productgebruik ziet het er glamoureus uit. Het is ontwikkeld met een exclusieve twee-polymeertechnologie die verwerkt, beschadigd en gekleurd haar herstelt.

O'Gara vertelt haar klanten meestal om één keer per week te wassen met een verstevigende shampoo om „het messing voor te blijven dat van nature zal optreden naarmate het oxidatieproces zich ontvouwt tussen kleurdiensten. De multifunctionele shampoo en conditioner van SheaMoisture voor gekleurd haar bevatten zowel vitamine B5 om strengen te versterken als violette pigmenten om koperachtige tinten te neutraliseren, gebruikelijk bij blond haar. De pigmenten zijn niet sterk genoeg om natuurlijk haar te kleuren, maar ze neutraliseren effectief koperachtige oranje of gele tinten.