Wat is de nummer 1 haarkleur?

Haarkleurkaarten begrijpen Het niveausysteem bestaat uit 10 cijfers die helpen bij het bepalen van het diepteniveau van uw natuurlijke haar. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten.

Wat is de nummer 1 haarkleur?

Haarkleurkaarten begrijpen Het niveausysteem bestaat uit 10 cijfers die helpen bij het bepalen van het diepteniveau van uw natuurlijke haar. We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Meer informatie over ons beoordelingsproces.

Talrijke tinten, vooral donker haar zoals brunettes en rood van Clairol's populaire demi-permanente drogisterijkleur, maakten indruk op het GH Beauty Lab in evaluaties. In laboratoriumtests bood de ammoniakvrije kleurstof thuis een gelijkmatige dekking, liet het haar zichtbaar glanzend achter en was lichtbestendig wanneer het werd gebruikt om grijze lokken te bedekken. In tests van GH Beauty Lab ontdekten experts dat Clairol Nice 'n Easy de beste keuze was voor licht haar en een zachtere, meer conditionerende formule heeft. Hoewel alle merken die op blonde tinten zijn getest slechts gemiddeld (of slechter) scoorden voor het bedekken van grijs, viel Nice 'n Easy op door vervagingsbestendigheid en het behouden van zijn glans.

In Lab-evaluaties scoorde het hoog voor het geven van een natuurlijke uitstraling, 79% van de testers zei dat het hun haar zacht en glanzend achterliet en 90% zei dat het geen irritatie veroorzaakte. De haarkleur komt ook in een enorm bereik van 50 tinten, van heel lichtblond tot extreem donkerblauw-zwart. Gemakkelijk aan te brengen en liet het haar extreem zacht achter, zelfs zonder conditioner, meldde een tester. Het GH Beauty Lab test regelmatig haarverf thuis met zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests.

In het Lab verven wetenschappers monsters van mensenhaar in bruine, blonde, rode en zwarte tinten en evalueren ze de producten op hun grijze haardekking. Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht. Daarna beoordelen experts elk monster op uiteindelijke grijsdekking, glans en lichtbestendigheid. Kleurstoffen in dozen worden ook naar een panel van vrouwen in het hele land gestuurd die ze evalueren op factoren zoals gebruiksgemak en kleurprestaties, inclusief grijsdekking, kleurrijkdom, uniformiteit en nauwkeurigheid in vergelijking met de afbeelding op de doos.

Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. De meest recente haarkleurtest voor thuis van het GH Beauty Lab omvatte 180 consumententesters en 280 stalen van echt haar. In totaal hebben laboratoriumwetenschappers gekleurde haarmonsters 350 uur lang blootgesteld aan UVA-licht. Er zijn verschillende haarkleuren en -soorten wanneer we haar selecteren.

Denk je dat je je haar zwart wilt verven? Of misschien ben je op zoek naar mooie extensions of zelfs een pruik die de rijke tint zal vastleggen die je wenst. Het is het beste om het verschil tussen de kleur te begrijpen. Er is een goede reden waarom deze ammoniakvrije permanente haarverf van Revlon een hoog gemiddelde heeft van bijna 30.000 Amazon-shoppers. Als het gaat om salonbehandelingen, is de beste professionele haarkleurlijn Wella Illumina Permanent Creme Hair Color.

De haarkleuropties voor thuis van vandaag zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een snelle, goedkope manier om je look bij te werken zonder de kosten en het gedoe van een reis naar de salon. Verschillende tinten kastanjebruine haarkleur kunnen de vereiste balans tussen warmte en koelte geven aan elke ondertoon binnen dit bereik. Kersenrood of rood-paars is een mooie keuze voor een bruine huid, maar de haarkleur van rode wijn zal nog beter klinken met diepere ondertonen. Jerami Brown, een colorist bij Shin Salon in Los Angeles, houdt van deze haarkleurlijn van L'Oréal omdat ze veel opties, duidelijke instructies en ingrediënten van de hoogste kwaliteit hebben.

Lichtrode tinten zoals donkere aardbei of gedempte koperen haarkleur laten bleke gezichten glanzen, maar je kunt nog meer levendigheid toevoegen met felrode tinten, bijvoorbeeld gember, karmozijnrood of zelfs oranje. Vul de meegeleverde markeerkwast met de formule en borstel het vervolgens door je haar van wortel tot punten. Als u echter op zoek bent naar een doe-het-zelf-optie, kunt u het beste de Madison Reed Radiant Hair Colour Kit het beste kiezen. Dankzij de MicroLight-technologie van het merk bedekt het elk haar met reflecterende, verhelderende microdeeltjes.

Zilverblond, champagneblond, zandblonde of asblonde haarkleur zou koel genoeg zijn om rood in een bleke huid in evenwicht te brengen. Misschien ben je een doe-het-zelf-verfveteraan, een salonliefhebber, een professionele stylist of ben je nieuw in de wereld van haarkleuring. Het is niet alleen interessant, maar het is best belangrijk voor u om te weten hoe u de nummers van de haarkleurkaart moet lezen, zodat u de perfecte haarkleur voor uw behoeften kunt kiezen. Zoek naar voedende ingrediënten zoals keratine en arganolie om ervoor te zorgen dat het haar niet wordt beschadigd tijdens het verfproces.

Ja, haarkleurformules van hoge kwaliteit voor thuis, zoals die hier worden aanbevolen, kunnen resultaten opleveren die gelijk zijn aan de haarkleur in de salon, inclusief grijsdekking, zeggen experts van GH Beauty Lab. .