Welke haarkleur blijft het langst behouden?

Bruine permanente haarkleuren gaan het meest lang mee. Als natuurlijke brunettes kunnen bruine haarkleurmiddelen het langst meegaan in vergelijking met andere haarkleurmiddelen.

Welke haarkleur blijft het langst behouden?

Bruine permanente haarkleuren gaan het meest lang mee. Als natuurlijke brunettes kunnen bruine haarkleurmiddelen het langst meegaan in vergelijking met andere haarkleurmiddelen. Het is niet nodig om je haarkleur te bleken, omdat het eumelaninegehalte ervoor zorgt dat de haarkleur langer blijft zitten. Trouwens, met de eerder genoemde kleurtechnieken kun je nog steeds pronken met je mooie bruine lokken.

Diepere kleuren zoals donkerblauw en paars gaan meestal het langst mee, waarbij de donkerrode kleuren op de tweede plaats komen voor aanhoudende kracht. Het hangt er natuurlijk van af hoe licht of beschadigd je haar is, maar ik ontdekte dat roze of pinkpaars het langst meegaat. Het snelst uit te wassen is lavendel, dan geel en dan turkoois. Het probleem met geel is echter dat het er heel snel niet anders uitziet dan gebleekt haar.

Turkoois vervaagt niet snel helemaal maar wordt voor mij snel groen. Niet alleen de hoofdhuid, maar ook uw haar, zorg ervoor dat voordat u een kleurstof op uw haar aanbrengt, weet hoe u dit moet doen de instructies bovenop de producten zorgvuldig leest om ervoor te zorgen dat u goede resultaten krijgt. Andere bedrijven zoals L'Oreal bieden zelfs tijdelijke kleuren aan die een of twee wasbeurten meegaan, zoals make-up voor je haar. Het betekent allemaal dat, als je haar bijvoorbeeld van nature donker is en je het blond wilt maken, je je haar van het binnenkomende pigment moet ontdoen.

Overweeg om een behandeling te gebruiken die bekend staat als Oplex nummer 3, het helpt bij het versterken en verminderen van haarbreuk. En integendeel, permanente kleurstoffen staan erom bekend dat ze veel duurzamer en duurzamer zijn, wat de ideale oplossing is voor het geval u op zoek bent naar een nieuwe haarkleur die lang op uw lokken blijft zitten zonder dramatische veranderingen. Net als de andere haarkleuren, kunt u voorkomen dat bruin haar vervaagt door de juiste instructies en procedures over haarkleuren te volgen. Dit is weer een stoere kleur om te onderhouden, maar dat zou je niet moeten afschrikken, maar houd er rekening mee dat je veel moeite moet doen om het gekleurde haar er fris uit te laten zien.

Het nadeel is dat deze kleurstof overal afwrijft (kleding, kussenslopen, waar je je hoofd ook in het bad legt, en je vingernagels als je veel met je haar knoeit). Het is de ideale haarverftechniek voor een duidelijke kleurtransformatie, maar zonder het vervelende onderhoud. Voordat ze verder gaan met het verven van je haar, beoordelen ze eerst de conditie van je haar en adviseren ze je over de gewenste haarkleurbehandeling. Als je het grijs bleekt, kun je waarschijnlijk echt levendige kleuren of zelfs pastelkleuren goed in je haar houden.

Elk van hen kan een ideale keuze worden voor de eerste keer haarkleuring, maar ook voor een andere looktransformatie als u er niet nieuw in bent. Net als bij elke andere haarkleur, kun je grijs bleken om de nagelriem te openen, maar je moet dat door een professional laten doen, zodat je je glanzende zilveren lokken niet beschadigt. Als je je kleur regelmatig wilt veranderen, of als je het zelf wilt doen, zijn enkele geweldige opties voor langdurige onnatuurlijke haarkleuren Punky Color, Arctic Fox, Manic Panic en oVerTone. Manic Panic Purple Haze zit ook in mijn haar en houdt behoorlijk stand, hoewel ik het niet leuk vind hoe het eruit ziet in mijn haar.