Welk merk haarverf werkt het beste?

Wie raadt het nog meer aan? Cosmopolitan koos ook voor Schwarzkopf Keratin Color Intense Caring Color. Hoewel deze specifieke kit bedoeld is voor het bijwerken van de wortels, kunt u rekenen op het volledige productassortiment van DPHUE voor een schone haarkleur thuis.

Welk merk haarverf werkt het beste?

Wie raadt het nog meer aan? Cosmopolitan koos ook voor Schwarzkopf Keratin Color Intense Caring Color. Hoewel deze specifieke kit bedoeld is voor het bijwerken van de wortels, kunt u rekenen op het volledige productassortiment van DPHUE voor een schone haarkleur thuis. Houd grijstinten op afstand met deze op crème gebaseerde kleur, geformuleerd zonder sulfaten (SLS en SLES) en parabenen, en een lage hoeveelheid ammoniak. Het vinkt ook de veganistische, dierproefvrije, recyclebare verpakkingen en glutenvrije dozen aan.

Allereerst waren al onze interviews met professionele haarstylisten en coloristen, en daarom raden ze natuurlijk allemaal aan om naar een gerenommeerde salon te gaan bij het kleuren van je haar. Ze begrijpen echter dat niet iedereen zich vaak een professionele behandeling kan veroorloven, en met bezorgdheid over COVID-19 hebben velen zich tot de thuisroute gewend. Als je voor een levendige tint rood, blauw, paars of een andere regenboogtint wilt gaan, is een topmerk Arctic Fox, zoals aanbevolen door onze professionals. Het wordt bij Sally Beauty verkocht in verschillende tinten, wat ook een van de recs van Van Dam is.

Om een tint voor je te vinden, heeft het merk DPhue een aantal geweldige opties die je haar niet zo beschadigd achterlaten als zelf volledige kleur proberen te doen. Revlon's Total color hair color is een veganistische crèmeformule gemaakt zonder ammoniak, sulfaten, siliconen en ftalaten. Aan die lijst zijn metaalzouten toegevoegd, waarschuwde Van Dam in een interview met de New York Post, dat in veel henna-haarkleuren te vinden is. Ontworpen voor alle haartexturen en -typen, bevat de set een poederlichter en een crème-ontwikkelaar die beide zijn doordrenkt met kokosolie om het haar te conditioneren en soja-eiwit om het te beschermen en te versterken tijdens het bleekproces.

Bovendien maken de gepersonaliseerde routebeschrijving en de all-inclusive kit het kleuren van je haar vanuit huis een veel minder ontmoedigende taak. Van neongroen tot opvallend roze, er is geen tekort aan heldere en gedurfde kleuropties uit de reeks semi-permanente haarkleurmiddelen van Arctic Fox. Wanneer u winkelt voor een gepersonaliseerde kit, kunt u kiezen tussen een gratis videoconsult met een Color %26 Co-stylist of een gedetailleerde haarkleurquiz om uw op maat gemaakte kleur te creëren met kleurstoffen van salonkwaliteit en voedende kokosolie en uw ultieme haardoel te bereiken. Als je ooit je haar thuis hebt gekleurd, is de kans groot dat je daarbij minstens één keer per ongeluk je wastafel of handen in de badkamer hebt geverfd.

Geschikt voor vrijwel elk haartype, van recht tot krullend tot strak opgerold, biedt deze formule met Hayley Williams een leuke, gepigmenteerde kleur die tot vier tot zes weken aanhoudt. Jerami Brown, een colorist bij Shin Salon in Los Angeles, houdt van deze haarkleurlijn van L'Oréal omdat ze veel opties, duidelijke instructies en ingrediënten van de hoogste kwaliteit hebben. In een tijd dat naar de salon gaan niet alleen een gedoe is, maar ook beperkt kan zijn vanwege COVID-zorgen, velen nemen haarkleur letterlijk in eigen handen. Amber Maynard Bolt, een meesterhaarstylist van beroemdheden bij Nine Zero One Salon, vertelde ons dat ze dol is op Oribe's Gold Lust Repair %26 Restore Shampoo voor gekleurd haar en hetzelfde merk maakt ook een worteltouch-up spray.