Welke haarverf voor thuis het minst schadelijk is?

Semi-permanente haarkleur wordt alleen afgezet, wat betekent dat het de haarschacht niet chemisch zal veranderen en het bevat geen ammoniak of peroxide. Langdurige demi-permanente haarkleur wordt ook alleen afgezet en bevat geen ammoniak, maar bevat wel een kleine hoeveelheid peroxide, wat zorgt voor een subtiele, maar merkbare kleurverbetering.

Welke haarverf voor thuis het minst schadelijk is?

Semi-permanente haarkleur wordt alleen afgezet, wat betekent dat het de haarschacht niet chemisch zal veranderen en het bevat geen ammoniak of peroxide. Langdurige demi-permanente haarkleur wordt ook alleen afgezet en bevat geen ammoniak, maar bevat wel een kleine hoeveelheid peroxide, wat zorgt voor een subtiele, maar merkbare kleurverbetering. Hoewel semi-permanente kleur ongeveer 8 shampoos aanhoudt, gaat demi-permanente kleur tot 24 shampoos mee. Beide vervagen geleidelijk, maar geen van beide laat een harde afbakeningslijn achter als het haar uitgroeit.

Voor thuiskleuren kunt u rekenen op Revlon Colorsilk om de klus te klaren zonder uw haar te beschadigen. Deze permanente ammoniakvrije haarverf is verkrijgbaar in talloze tinten, van grimmig blauwzwart en rijk bruin tot levendig rood en ultralicht platinablond. Degenen die ervaren zijn en hun haar hebben geverfd met Manic Panic Semi-Permanent Hair Color Cream, hebben zich eraan verbonden. Sally haarverf is gemaakt met natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor je haar en het niet beschadigen.

De kleur van Sally is de afgelopen jaren goed ontvangen, waar sommige professionals zich blijven verzetten tegen doe-het-zelf-haarkleur. Ja, zelf je haar kleuren is lang niet in de buurt van het doen in een salon, maar salonbezoeken kunnen ongelooflijk duur zijn. Volgens Kate Reid, Design Director en Education Manager bij Color Me by Kevin Murphy, zijn er het afgelopen decennium opwindende verbeteringen aangebracht in de haarkleurindustrie, waaronder enkele opvallende ammoniakvrije formules. Ongeacht welke kleurstof je kiest, zorg ervoor dat je een vochtinbrengende haarroutine na de kleur volgt om je kleur krachtig en langdurig te houden.

Herbatint is een merk van volledig natuurlijke haarkleurproducten die specifiek een reeks kruidenextracten bevatten die bedoeld zijn om uw haar gezond en veerkrachtig te houden. Eerst wil je overwegen of je een permanente kleur in je haar wilt of gewoon je 'do voor het seizoen wilt veranderen. Krijg rijke, natuurlijk ogende kleuren, tot 45% meer glans en langdurige conditionering met semi-permanente haarkleur. Om deze kleurstof te gebruiken, knijpt u gewoon de kleurcrème in de kleuractivatorfles en schudt u deze grondig.

Ongeacht het eindresultaat, het gebruik van elke vorm van haarverf kan haarbeschadiging veroorzaken en gezondheidsproblemen veroorzaken vanwege hun chemicaliën, vooral als u uw haar te vaak verft. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe verandering of gewoon een snelle oplossing nodig hebt om je wortels of grijze haren te bedekken, je hoeft geen professional te zoeken om de haarkleur van je dromen te krijgen. Het is een semi-permanente haarkleur die een natuurlijk ogende kleur afzet en tegelijkertijd uw haar een gezonde veerkrachtige glans geeft, waardoor uw haar in betere conditie blijft dan vóór het kleuren. De nieuwste internetvideo's laten zien dat stylisten thuis op de hoogte zijn van de nieuwste haarkleurtrends, terwijl professionele schoonheidsspecialisten het daar niet mee eens zijn.

In tegenstelling tot andere organische haarkleurmiddelen hebben ze echter een enorm scala aan verschillende kleuren in semi-permanente formules.