Wat is de meest effectieve haarverf?

Een van de grootste klachten over haarkleur, of het nu in de salon of thuis is, is de misselijkmakende geur die erbij hoort, maar niet deze formule. Hoewel deze specifieke kit bedoeld is voor het bijwerken van de wortels, kunt u rekenen op het volledige productassortiment van DPHUE voor een schone haarkleur thuis.

Wat is de meest effectieve haarverf?

Een van de grootste klachten over haarkleur, of het nu in de salon of thuis is, is de misselijkmakende geur die erbij hoort, maar niet deze formule. Hoewel deze specifieke kit bedoeld is voor het bijwerken van de wortels, kunt u rekenen op het volledige productassortiment van DPHUE voor een schone haarkleur thuis. Houd grijstinten op afstand met deze op crème gebaseerde kleur, geformuleerd zonder sulfaten (SLS en SLES) en parabenen, en een lage hoeveelheid ammoniak. Het vinkt ook de veganistische, dierproefvrije, recyclebare verpakkingen en glutenvrije dozen aan.

Hoewel het kleuren van je haar misschien niet essentieel of noodzakelijk is, kan het overgeven aan zelfzorg zoals haar-, huid- en nagelverzorging je algehele humeur thuis opfleuren. Hij adviseert ook om het haar tijdens het verven in secties van een halve inch te verdelen, zodat de kleur beter kan absorberen. Of je nu een expert bent in haarkleur of van plan bent om voor het eerst je eigen haar te verven, er zijn meer producten dan ooit om haarkleuring thuis een fluitje van een cent te maken. Deze haarkleurkit van IGK wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor en na het werken aan je nieuwe 'do met producten zoals een kleurblokbarrièregel om te voorkomen dat kleurstof de huid rond je haarlijn en oren bevlekt, tot een vlekverwijderend reinigingsdoekje om bevlekte huid of werkoppervlakken op te ruimen.

Geformuleerd zonder ammoniak of peroxide, helpt de kleurstof je haarkleur te verbeteren en te verdiepen en tegelijkertijd diep te hydrateren. Er zit geen ammoniak, PPD, resorcinol of peroxide in deze plantaardige haarkleurgel, die ook niet hoeft te worden gemengd voor gebruik. Haarkleurbedrijven hebben diagrammen en grafieken die laten zien welke kleur en ondertoon elke kleur biedt, legde Potempa uit. Geformuleerd zonder ammoniak, siliconen en alcohol (en gehuisvest in een recyclebare doos), is Schwarzkopf's nieuwste haarkleuraanbod voor thuis het beste tot nu toe.

Van neongroen tot opvallend roze, er is geen tekort aan heldere en gedurfde kleuropties uit de reeks semi-permanente haarkleurmiddelen van Arctic Fox. Geen van beide semi-, demi- of glossen is geweldig in het bedekken van grijstinten, dus als dat je belangrijkste doel is, kies dan in plaats daarvan een permanente haarverf, die diep in de cortex van je haar doordringt. Hoe dan ook, je zult nooit een 100% natuurlijke haarverf vinden die helemaal geen chemicaliën bevat, want om de haarkleur te laten werken, moet er een chemische reactie op je lokken plaatsvinden (het is vermeldenswaard dat er hier één uitzondering is: pure henna, hoewel dat een ander verhaal is, omdat het kan creëren eigen problemen). Eerst wil je overwegen of je een permanente kleur in je haar wilt of gewoon je 'do voor het seizoen wilt veranderen.

Amber Maynard Bolt, een meesterhaarstylist van beroemdheden bij Nine Zero One Salon, vertelde ons dat ze dol is op Oribe's Gold Lust Repair %26 Restore Shampoo voor gekleurd haar en hetzelfde merk maakt ook een worteltouch-up spray. Maar vrees niet, natuurlijke haarkleurmiddelen kunnen net zo effectief - en minder irriterend - zijn dan traditionele dooskleuren.