Welke haarkleur het beste?

We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen.

Welke haarkleur het beste?

We onderzoeken en testen al meer dan 120 jaar onafhankelijk producten. Als u via onze links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Lees meer over ons beoordelingsproces. Het GH Beauty Lab test regelmatig haarverf thuis met zowel consumententesters als gecontroleerde laboratoriumtests.

In het Lab verven wetenschappers monsters van mensenhaar in bruine, blonde, rode en zwarte tinten en evalueren ze de producten op hun grijze haardekking. Vervolgens beoordelen ze het kleurbehoud van elke haarverf gedurende een periode van vier weken met een reeks tests, waaronder 20 was- en droogcycli, zoals hieronder afgebeeld, en 10 uur blootstelling aan UV-licht. Daarna beoordelen experts elk monster op uiteindelijke grijsdekking, glans en lichtbestendigheid. Kleurstoffen in dozen worden ook naar een panel van vrouwen in het hele land gestuurd die ze evalueren op factoren zoals gebruiksgemak en kleurprestaties, inclusief grijsdekking, kleurrijkdom, uniformiteit en nauwkeurigheid in vergelijking met de afbeelding op de doos.

Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. De meest recente haarkleurtest voor thuis van het GH Beauty Lab omvatte 180 consumententesters en 280 stalen van echt haar. In totaal hebben laboratoriumwetenschappers gekleurde haarmonsters 350 uur lang blootgesteld aan UVA-licht. Subtiele highlights zijn een geweldige manier om donkere haarkleuren op te frissen zonder drastisch terrein te betreden.

Vraag je colorist om verschillende tinten bruin die door je haar worden geplaatst voor de meest dimensionale en natuurlijke look. Dat betekent niet dat je je haar felroze moet verven (maar als je dat wilt, hebben we er genoeg advies voor). De laatste twee zijn twee van de meest voorkomende ingrediënten voor haarverf die je huid, haar en lichaam kunnen irriteren, dus als je het ergens op de doos ziet en je bent gevoelig, leg het dan gewoon terug en blijf kijken. Test een nieuwe haarkleur of verfris degene die je hebt terwijl je strengen diep conditioneert met het innovatieve tijdelijke kleurafgevende masker van Moroccanoil, een GH Beauty Award-winnaar.

Voeg een extra sprankeling toe aan je mooie haarkleur met deze heerlijke koele en warme tinten en voel je alsof je in je eigen film zit. Om ervoor te zorgen dat niemand weet dat je net je haar hebt geverfd, raadt Monzillo aan om een beetje vaseline op en rond je haarlijnhuid te gebruiken om te voorkomen dat er kleurlijnen blijven plakken. Arctic Fox's Bleach, Please kit wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je haar lichter te maken ter voorbereiding op pastelkleuren zoals suikerspinroze, lila of platina. Als je alles uit de kast wilt halen met je haarkleur (à la Hailey Bieber), dan is dit het merk voor jou.

De trend van donkere haarkleuren van dit seizoen draait helemaal om een rijke, glanzende uitstraling met veel volume en beweging. De Made for You Custom Hair Color van eSalon is een service op maat waarmee u een kleurenkit speciaal voor u kunt laten maken. Je stijl en haarkleur hebben de kracht om een fashion statement te maken en een beetje van je persoonlijkheid aan de wereld te onthullen. Gemaakt in een breed scala aan leuke en mooie kleuren, het is bedoeld om je normale dagelijkse conditioner te vervangen om een unieke haarkleur te behouden.

Deze veganistische haarkleur voor thuis is net zo goed, zo niet beter dan veel van de conventionele dooskleurstoffen op de markt. Afhankelijk van de haarkleur waarmee je begint en het aantal gebruikte formuledruppels, is er een breed spectrum aan tinten waarin je haar kan veranderen.