Wat is de beste haarkleur voor een bruine huid?

Haarstylist Noel Reid-Killings vertelde POPSUGAR dat asachtige, koelbruine, kastanje- en chocoladetinten over het algemeen goed werken op een donkere huid. Hoewel je nog steeds rotsblonde of zelfs levendige regenboogtinten kunt zijn donkere kleuren altijd een veilige keuze om het haar er dik en gezond uit te laten zien.

Wat is de beste haarkleur voor een bruine huid?

Haarstylist Noel Reid-Killings vertelde POPSUGAR dat asachtige, koelbruine, kastanje- en chocoladetinten over het algemeen goed werken op een donkere huid. Hoewel je nog steeds rotsblonde of zelfs levendige regenboogtinten kunt zijn donkere kleuren altijd een veilige keuze om het haar er dik en gezond uit te laten zien. Dit is misschien een controversiële verklaring, maar blonde Beyoncé is mijn favoriete Beyoncé. Haar eigen haarstylist, Kimble, is ook een fan van deze romige blonde kleur op donkere huidtinten.

„Als een klant blond wil worden, raad ik meestal een asymmetrische blondine aan omdat het zo goed werkt bij gekleurde vrouwen en helpt om het rood te neutraliseren dat van nature in ons haar voorkomt”, legt Kimble uit. Rood haar is altijd een goed idee. Voor gekleurde vrouwen stelt Kimble een donkerdere tint rood voor voor een natuurlijkere uitstraling. Als je rood wilt worden, raad ik aan om voor iets meer aan de koperen kant te gaan, omdat dit er veel natuurlijker uitziet tegen een donkere huid en je een mooie rode tint geeft zonder hard over te komen, deelt ze.

Voor meer modieuze kleuren zoals blauw en groen komt je ondertoon hier echt in het spel, benadrukt Kimble. Als je een gouden ondertoon hebt, ga dan voor warmere versies van deze kleuren. Als je een koele ondertoon hebt, ga dan voor asere tinten. Als je een olijfkleurige ondertoon hebt, raad ik aan om weg te blijven van groene tinten, omdat ze niet zo flatterend zijn voor je huidskleur.

Karamelbruin is een kleur die een diepe teint aanvult door onze innerlijke gloed naar voren te brengen, zoals Ciara prachtig laat zien. Carter zegt dat het ook een paar jaar afscheert, als er jonger uitzien je doel is. Karamelbruine kleuren zijn perfect voor zomer en winter omdat ze je ondertonen echt mooi naar voren brengen, legt ze uit. Laten we zeggen dat je er altijd uitziet alsof je op het strand bent met een zomerse gloed wanneer je voor deze kleur kiest.

Als je nog steeds op het hek staat als het gaat om felle kleuren, zal Justine Skye, die zichzelf de Purple Hair Unicorn heeft genoemd, je overtuigen om violet te proberen. Ik bedoel, kijk eens hoe ongelooflijk fantastisch haar prachtige huidskleur eruitziet met deze leuke tint. Bruine haarverf is een van de beste ideeën voor vrouwen met donkere huidtinten. Het ziet er natuurlijk uit en vereist niet al te veel onderhoud.

Als je denkt dat bruin saai is, heb je niet alle tinten ervan gezien. Honing, goud, as, roodachtig bruin zijn de meest populaire keuzes voor mensen met een donkere huidskleur. Hoewel het je haar opfleurt, laat het je er niet onnatuurlijk uitzien. Karamelbruin is de beste tint voor Afro-Amerikanen.

Een kastanjebruin, die in feite roodbruin is, doet wonderen voor een donkere huid. Hoewel het heel natuurlijk uitkomt, geven rode hints je lokken een gedurfd tintje. Geen wonder dat het vaak wordt beschouwd als de beste haarkleur voor een bruine huid en zwarte ogen. Als alternatief kun je een mahoniehouten haarkleur krijgen, die ook prachtig is.

Voor mijn dames met donkere huidtinten zorgt de kastanjebruine rode haarkleur ervoor dat je op de beste manier knalt. Draag het met kort natuurlijk haar, boxvlechten of steil haar en maak je klaar om de aandacht te trekken. Net als deze prachtige meid hier, kun je peekaboo-hoogtepunten rocken met een flatterende elektrisch blauwe haarkleur. Stijlen zoals deze zijn het beste als je een helder accent wilt toevoegen dat je donkere huid laat stralen, maar niet je hele hoofd wilt verven.

Het is ook geweldig om te zien hoe je natuurlijke haar zal reageren op de kleurstof. Karamel- en honingblonde haarkleuren zijn populair in de zwarte gemeenschap, omdat het helpt om de warmte van donkere huidtinten naar voren te brengen. Honingblonde ombre ziet er onvergetelijk uit in een kort, ondersnijdend kapsel en gekrulde afro. Alle tinten blauw zien er geweldig uit bij vrouwen met een donkere huid.

Nachtblauw, elektrisch blauw en tweekleurig cyaanblauw zijn echter de beste haarkleuren om een donkerdere huid te laten gloeien. Donker haar ziet er gezond uit, dus het is een goed idee om slechts een paar blauwzwarte highlights in gitzwarte lokken te krijgen. Als je met felle tinten wilt gaan, kun je dat het beste in de winter doen. Als je een drastische kleur wilt toevoegen, maar moe bent van de schade die het kan veroorzaken, is deze trend iets voor jou”, zegt Leigh Hardges, stylist en colorist bij Maxine Salon in Chicago.

Gember is niet een veel voorkomende keuze onder de haarkleuren van zwarte vrouwen, maar het klinkt goed met gouden en gele ondertonen in een donkere huid. Om ervoor te zorgen dat je niet vastloopt met de verkeerde haarkleur, moet je weten welke haarkleur er goed uitziet bij een donkere huid. Als je altijd al van platina-lokken hebt gedroomd, maar ze lijken er belachelijk uit te zien, kun je lichtblonde highlights creëren op donkerblond haar. Sza's meer dan levensgrote vacht verrijkt met kastanjebruin rood zal je doen afvragen waarom je deze haarkleur nog niet eerder hebt geprobeerd.

De kleinste hint van lichtere kleuren die overal verspreid is, houdt deze tint dimensionaal in plaats van plat en zwaar. Hoewel ideeën voor blonde haarkleuren voor zwarte vrouwen vaak gecentreerd zijn rond warme tinten, breidt deze naadloze balayage met koele ondertonen je inspiratiebasis uit. Als je al een tijdje dezelfde haarkleur rockt of als je een maagd voor haarverf bent, is het tijd om wat risico's te nemen. Het licht kastanjebruin is een veelzijdige kleur die van nature past bij neutrale tot koele ondertonen en veel glans geeft aan je teint wanneer het wordt gedaan met een goede afwerking.

Pasteltinten zoals zilver en grijs zijn altijd favoriet voor iedereen, vooral omdat ze erg zacht zijn en voor sommigen het meest vergevingsgezind of vrijblijvend lijken om het eerst te proberen met leuke kleuropties, zegt Bryant. Een andere manier om deze prachtige haarkleurlook uit te voeren, is een chocoladekersenhaarkleur die met de veegtechniek wordt aangebracht. Het enige dat u nu hoeft te doen, is een stijl kiezen die het meest bij u past en deze aan uw haarkleurspecialist laten zien. Als je op zoek bent naar all-over kleuren die er volkomen natuurlijk uitzien, kijk dan naar Meghan Markle voor inspiratie.

.