Wat is de veiligste haarkleur in de salon?

Hairprint stelt dat hun product blond of rood haar niet opnieuw zal pigmenteren (maar ze werken eraan), en ze hebben nuttige instructies om het best mogelijke resultaat te krijgen. Ze hebben ook haarspecialisten om u te helpen bij het oplossen van problemen terwijl u het systeem onder de knie krijgt, en sommige salons dragen het product.

Wat is de veiligste haarkleur in de salon?

Hairprint stelt dat hun product blond of rood haar niet opnieuw zal pigmenteren (maar ze werken eraan), en ze hebben nuttige instructies om het best mogelijke resultaat te krijgen. Ze hebben ook haarspecialisten om u te helpen bij het oplossen van problemen terwijl u het systeem onder de knie krijgt, en sommige salons dragen het product. Op basis van de ingrediënten en hun „made safe” certificering, lijkt Hairprint een geweldige niet-giftige optie te zijn voor al jullie brunette schoonheden die er zijn. Bekijk de ingrediënten en lees hier meer.

Het was gemakkelijk om verschillende onderzoeken te vinden die permanente haarverf en leukemie in verband brachten, evenals ten minste één die het koppelde aan non-Hodgkin-lymfoom. De laatste twee zijn twee van de meest voorkomende ingrediënten voor haarverf die je huid, haar en lichaam kunnen irriteren, dus als je het ergens op de doos ziet en je bent gevoelig, leg het dan gewoon terug en blijf kijken. Ik vraag me af waarom Ecocolors-haarkleur niet op je lijst staat, het werkt om grijs te bedekken en heeft een ingrediëntenlijst. PETA gecertificeerde Saach Organics Natural Hair Colors zijn semi-permanente haarkleurmiddelen afgeleid van natuurlijke planten en mineralen, waardoor het een perfecte mix is van zeldzame haarbehandelingskruiden zonder actieve chemicaliën.

Tenzij je je haar verft met henna of letterlijke planten (zoals bietensap of wortelsap), zitten er hoe dan ook actieve chemische ingrediënten in je haarkleurformule. Misschien ben je een doe-het-zelf-verfveteraan, een salonliefhebber, een professionele stylist, of ben je nieuw in de wereld van haarkleuring. Dit is een zeldzaamheid, omdat het een van de weinige puur biologische haarkleurmiddelen is, en het is ook een van de beste natuurlijke zwarte haarkleurmerken. Het kleurproces duurt 3 uur, plus de 3 weken stopproducten die mijn haar een rattennest achterlieten (er kunnen geen conditioners of oliën worden gebruikt die het haar opnieuw zouden coaten) om waarschijnlijk 70% dekking te bereiken, voor wat ongeveer 70% grijze haren zou zijn, die beide anders chemisch worden behandeld en minimaal worden verwerkt.

Met hun vele voordelen en absoluut geen bijwerkingen, gebruik ik deze chemicaliënvrije haarkleur sinds 4 jaar. Deze omvatten natrium-, kalium- en ammoniumsulfaten zijn aanwezig in haarkleurmiddelen en bleekmiddelen en worden gebruikt in concentraties tot 60%. Voornamelijk gebaseerd op planten zoals henna en indigo, zoals Saach Organics, is dit een van de beste volledig organische haarkleurmiddelen die er zijn. Van natuurlijke deodorant tot schone gezichtswasbeurten en rifveilige zonnebrandmiddelen, de markt is nu gevuld met een verrassend grote selectie schone formules, en dat omvat natuurlijke haarverf voor thuis.

Zoals de naam al aangeeft, is deze natuurlijke haarverf eigenlijk een kleurafzettende conditioner en werkt hij meer als een tijdelijke demi-permanente kleurstof dan als een semi-permanente of permanente kleurstof (wat betekent dat hij langzaam vervaagt bij elke wasbeurt en geen grijstinten bedekt). Mijn dokter weigerde zelfs een patchtest te doen, want zelfs dat kan fataal zijn en vroeg me om geen haarkleurmiddelen meer te gebruiken, tenzij ik er absoluut zeker van ben dat het 100 procent natuurlijk is zoals hena-bladeren die ik zelf heb geplet en bereid. Vorig jaar, toen ik onderzoek deed naar organische haarkleur, was dat de enige die ik kon vinden met enige informatie% 26 lof.