Welk merk haarkleur is het minst schadelijk?

Voor thuiskleuren kunt u rekenen op Revlon Colorsilk om de klus te klaren zonder uw haar te beschadigen. Deze permanente ammoniakvrije haarverf is verkrijgbaar in talloze tinten, van grimmig blauwzwart en rijk bruin tot levendig rood en ultralicht platinablond.

Welk merk haarkleur is het minst schadelijk?

Voor thuiskleuren kunt u rekenen op Revlon Colorsilk om de klus te klaren zonder uw haar te beschadigen. Deze permanente ammoniakvrije haarverf is verkrijgbaar in talloze tinten, van grimmig blauwzwart en rijk bruin tot levendig rood en ultralicht platinablond. Deze permanente haarverf wordt geleverd in een indrukwekkend palet geïnspireerd op door God gegeven haarkleuren, inclusief alles van zwarte as tot medium goudbruin tot neutraal blond. Het ruikt niet alleen heerlijk en geeft je een verfbeurt als geen ander, maar het maakt je haar ook sterk en gezond.

Permanente haarkleuring, vooral bleekmiddel, verandert de structuur van het haar en veroorzaakt verkleuring. De zijde-aminozuren drijven de kleur dieper in de haarschacht, terwijl de keratine je haar sterk en gezond houdt. Nadat ze haar haar talloze keren heeft gekleurd met kits voor thuis, kent ze haar weg in het gangpad voor haarverf in de drogisterij. Geen van beide semi-, demi- of glossen is geweldig in het bedekken van grijstinten, dus als dat je belangrijkste doel is, kies dan in plaats daarvan een permanente haarverf, die diep in de cortex van je haar doordringt.

Geformuleerd zonder ammoniak of peroxide, helpt de kleurstof je haarkleur te verbeteren en te verdiepen en tegelijkertijd diep te hydrateren. De vochtrijke formule bevat sheaboter, cacaoboter en avocado-olie en hydrateert en verzacht terwijl het een langdurige kleur afgeeft die glanst. Afgezien van het feit dat ingeblikte kleurstoffen veel agressieve chemicaliën zoals ammoniak bevatten en slecht zijn voor je haar, geven ze ook geen indrukwekkende resultaten. Het werkt geweldig als een op zichzelf staande semi-permanente kleurstof, maar als je meer kleurresultaat en langdurig pigment wilt, kun je het altijd combineren met een crèmeformule.

Bovendien kunnen stylingproducten die plastic en aardolieproducten bevatten zich op het haar ophopen en het dof en futloos laten lijken. Tijdelijke haarverf heeft geen ■■■■■■■■■■ de haarcortex, dus het verandert de natuurlijke haarkleur of het melaninegehalte niet, althans in theorie. Jerami Brown, een colorist bij Shin Salon in Los Angeles, houdt van deze haarkleurlijn van L'Oréal omdat ze veel opties, duidelijke instructies en ingrediënten van de hoogste kwaliteit hebben. En als je op zoek bent naar de minst schadelijke haarverf, overweeg dan een kleurenmasker dat zowel als diepe conditioner als tint werkt.