Wat zijn de gezondste haarkleurmiddelen?

ONC Natural Colors zijn veel gezonder dan bijna alle andere natuurlijke haarkleurmiddelen die er zijn. Ze gebruiken warmte van een föhn om nagelriemen te openen in plaats van een chemische stof met een hoge pH die uw gezondheid en die van uw haar kan schaden.

Wat zijn de gezondste haarkleurmiddelen?

ONC Natural Colors zijn veel gezonder dan bijna alle andere natuurlijke haarkleurmiddelen die er zijn. Ze gebruiken warmte van een föhn om nagelriemen te openen in plaats van een chemische stof met een hoge pH die uw gezondheid en die van uw haar kan schaden. Het ruikt een beetje naar bananen, wast gemakkelijk van je huid (maar natuurlijk niet je haar) en laat geen harde afbakeningslijn achter na hergroei. Voornamelijk gebaseerd op planten zoals henna en indigo, zoals Saach Organics, is dit een van de beste volledig organische haarkleurmiddelen die er zijn.

Nadat je de beste haarverf voor thuis hebt uitgekozen, zijn er een paar dingen die je wilt doen om je kleur zo lang mogelijk levendig en waar te houden. Ze geven ook real-life feedback over de resulterende haarglans, zachtheid en gladheid, evenals kleurvervaging gedurende vier weken na het aanbrengen. Hoewel u niet bang hoeft te zijn voor de aanwezigheid van chemicaliën in uw haarkleur, is het waar dat de categorie haarverf een van de ergste overtreders is als het gaat om het soms opnemen van onnodige ingrediënten die bij bepaalde toepassingen hard en potentieel giftig kunnen zijn. Het zijn oliën, extracten, of eiwitten afgeleid van perilla, katoen, dadels, hibiscus, jojoba en tarwe, bedoeld om het haar te helpen genezen nadat het een hoge pH-proces heeft doorlopen dat het haar beschadigt.

Maar bedekt deze haarverf de witte draden? Ik zeg dat ik een 31-jarige man ben en ik heb haarkleur zwart of discreet zwart. Ik vraag me af waarom Ecocolors-haarkleur niet op je lijst staat, het werkt om grijs te bedekken en heeft een ingrediëntenlijst. Permanente haarkleurmiddelen richten de meeste schade aan, dus het is belangrijk om zoveel mogelijk weg te blijven van dat type haarkleur. Geformuleerd zonder ammoniak of peroxide, helpt de kleurstof je haarkleur te verbeteren en te verdiepen en tegelijkertijd diep te hydrateren.

Je artikel geeft alle essentiële informatie over haarkleuren, maar denk je niet dat je een belangrijke natuurlijke haarkleur hebt gemist. Vorig jaar, toen ik onderzoek deed naar organische haarkleur, was dat de enige die ik kon vinden met enige informatie% 26 lof. Laten we eens kijken naar enkele van de agressieve chemicaliën in conventionele haarverf, de duurzaamheid en enkele niet-giftige haarkleurmerken ontmoeten. In GH Beauty Lab-tests ontdekten experts dat Clairol Nice 'n Easy de beste keuze was voor licht haar en een zachtere, meer conditionerende formule heeft.

Veelbelovende 1oo% grijsdekking, een mix van gecertificeerde biologische ingrediënten - waaronder natuurlijk zonnebloempitextract en jojoba-, abrikoos- en druivenpitolie - activeert de kleur om het haar te versterken voor een gezonde kleurboost.