Wat is het langstlevende haarverfmerk?

Als je erachter komt dat je huid een gouden of geelachtige tint heeft, dan zijn haarkleuren die er goed uitzien die in het midden van bruin en blond zijn, maar met een gouden ondertoon. Celebrity haarkleurster Rita Hazan vertelde ons dat ze deze gemakkelijke kit voor het bijwerken van wortels leuk vindt, die verkrijgbaar is in verschillende blonde en bruine tinten.

Wat is het langstlevende haarverfmerk?

Als je erachter komt dat je huid een gouden of geelachtige tint heeft, dan zijn haarkleuren die er goed uitzien die in het midden van bruin en blond zijn, maar met een gouden ondertoon. Celebrity haarkleurster Rita Hazan vertelde ons dat ze deze gemakkelijke kit voor het bijwerken van wortels leuk vindt, die verkrijgbaar is in verschillende blonde en bruine tinten. De beste haarkleur voor thuis hoeft je lokken niet te beschadigen en het hoeft ook de bank niet kapot te maken. Bijna 4.400 geverifieerde Amazon-recensenten gaven deze kleurstof voor thuis een perfecte vijfsterrenbeoordeling, waarbij één recensent opmerkte dat het je lokken niet uitdroogt.

Je haar kleuren terwijl het nat is, is het beste voor subtiele resultaten en looks die minder snel schade veroorzaken. Er zijn ook omgevingsfactoren die de levensduur van uw haarverf kunnen verkorten, zoals blootstelling aan de zon, evenals het water dat u gebruikt om uw haar te wassen. De conditionerende behandeling bevat shea-, avocado- en olijfolie om te voeden en ontspannen en natuurlijk haar te beschermen tijdens het kleuren. Als je bijvoorbeeld je haar lavendel wilt verven en je hebt van nature bruin haar, dan kun je dat niet doen zonder eerst je haar te bleken.

Volgens Jamie Mazzei, haarstylist en creatief directeur van NuBestSalon, vertragen deze producten het vervagende proces van de haarverf in plaats van te voorkomen. Hier zijn de dingen waar u rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat uw haarkleur langer meegaat en u uw haar daarbij niet beschadigt. Elke ervaren haarkleurexpert zal je vertellen dat niet alle haarkleuren hetzelfde zijn en dat bepaalde kleuren berucht zijn omdat ze te snel vervagen. Je kunt je haar verven als het nat is, maar de kleur is misschien minder levendig, het gaat misschien niet zo lang mee en het kan iets ongelijkmatiger zijn dan wanneer je het zou kleuren terwijl het droog was.

We spraken met professionele haarkleurspecialisten om aanbevelingen te krijgen voor de beste haarkleurmiddelen voor thuis en applicatietips, zodat je met een beperkt budget de look kunt krijgen die je wilt. Als het gaat om salonbehandelingen, is de beste professionele haarkleurlijn Wella Illumina Permanent Creme Hair Color.