Hoe lang duurt het voordat bruine haarverf vervaagt?

Als u donkerbruin of zwart haar heeft, moet de kleurstof minstens 6 weken meegaan voordat deze vervaagt. Maar voor lichtere kleuren zoals blond, rood en alles wat lichter is dan dit, maken ze slechts ongeveer 3-4 weken voordat ze tekenen van vervaging vertonen.

Hoe lang duurt het voordat bruine haarverf vervaagt?

Als u donkerbruin of zwart haar heeft, moet de kleurstof minstens 6 weken meegaan voordat deze vervaagt. Maar voor lichtere kleuren zoals blond, rood en alles wat lichter is dan dit, maken ze slechts ongeveer 3-4 weken voordat ze tekenen van vervaging vertonen. Demi-permanente haarverf begint na de eerste maand merkbaar te vervagen, hoewel sommige kleuren een indrukwekkende 12 tot 24 shampoos meegaan. Voor de meeste mensen is dit zes tot acht weken.

Wat is de vervagende periode voor semi-permanente haarverf? Een semi-permanente haarverf vervaagt na ongeveer 24 wasbeurten. Geweldig als je weet dat je deze kleur wilt, maar ook weet dat je gemakkelijk terug wilt naar je natuurlijke haarkleur. Je moet op zoek gaan naar een kleur die past bij de haarkleuring die je nu hebt (zodat deze niet met elkaar in conflict komt) maar ook iets dat dichter bij je natuurlijke haarkleur staat. Nu je weet hoe lang je kleurstof meegaat, willen we je enkele tips geven om de levensduur van je nieuwe tint te verlengen.

Wanneer je je haar gaat wassen, wordt de nieuwe kleur uitgewassen en keert je haar terug naar zijn natuurlijke kleur. Samenvattend, de duur van uw kleur varieert afhankelijk van uw tint, routine en het type kleurstof dat u gebruikt. Semi-permanente haarverfDeze specifieke vorm van haarverf is normaal gesproken niet geformuleerd met ammoniak en vereist geen ontwikkelaar. Blond haar zal waarschijnlijk vervagen tot een zeer lichte blanking kleur of een donkerbruine punky tint als het lang onbeschermd blijft.

Je haar tenten kan een leuke manier zijn om je ochtendroutine te veranderen, maar het vereist wel enige aandacht en voorbereiding. Zelfs als het een tijdje geleden is dat je je haar hebt gekleurd, kun je je haarverf vervagen als je denkt dat het te donker of te fel is. Haarkleur duurt tegenwoordig meestal een paar weken voordat het moet worden opgeruimd of opnieuw moet worden aangebracht, en het droogt snel. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe haarkleur zo lang mogelijk meegaat, kies je voor een tint die sterk lijkt op je natuurlijke haarkleur.

Mijn natuurlijke haarkleur is erg donkerbruin, dus wanneer ik het verf om highlights te verdoezelen, wordt het een tijdje zwart (zelfs als ik een professionele verfbeurt krijg). Maar er zijn ook enkele voordelen, zoals het feit dat je niet vaak hoeft te verven en dat je alleen de wortels opnieuw hoeft te doen. Je haar om de dag laten wassen helpt om de kleur in je haar langer te behouden.