Zal bruin haar er goed uitzien?

Als je bruine haar er bijvoorbeeld muisachtig of flauw uitziet, kun je de toon opwarmen en er wat leven in injecteren. Je haar zal nog steeds bruin zijn, maar het ziet er gewoon beter uit.

Zal bruin haar er goed uitzien?

Als je bruine haar er bijvoorbeeld muisachtig of flauw uitziet, kun je de toon opwarmen en er wat leven in injecteren. Je haar zal nog steeds bruin zijn, maar het ziet er gewoon beter uit. Reyad Fritas, haarkleurspecialist van beroemdheden en eigenaar van de luxe salon Suite Reyad, vertelde ons ooit dat iedereen (ja, iedereen) brunette kon worden als ze dat wilden. Brunette zal je ogen en huidskleur meer laten knallen dan welke andere haarkleur dan ook, zei Fritas.

Donkerbruin haar is inderdaad niet bedoeld om op te gaan in een menigte; het is een manier om je beste gelaatstrekken te definiëren en je huidskleur aan te vullen. We hebben goede redenen om aan te nemen dat donkerbruin haar universeel flatterend is en er net zo mooi uitziet in de zinderende zomermaanden als op donkere winterdagen. Om het je te bewijzen, hebben we onze favoriete door beroemdheden geïnspireerde donkerbruine haarlooks verzameld en met deskundige kleurspecialisten gesproken voor hun tips om donkerbruin te worden. Middelbruine highlights stromen door het midden van het haar van Olivia Munn, beginnend bij haar jukbeenderen en verzachten donkerdonkere haarkleur.

Lucy Hale's kingrazende bob lijkt één tint nachtbruin te zijn, maar als je beter kijkt, zie je aan de uiteinden een tweede mahoniehouten tint. Hoewel het als een basistint kan worden beschouwd, heeft bruine haarkleur een schoonheid en allure die nooit zal vervagen. Lichte cacaohaarkleur is een bleke, koele, parelbruine tint die er prachtig uitziet op een lichte huid en met lichtblauwe of groene ogen. We weten allemaal hoe haarkleurongelukken eruit zien - als je het verkeerd hebt, is het ongelooflijk merkbaar en botst het met je hele look.

De licht asbruine haarkleur is koel en verfijnd, vooral als je teint licht is en je ogen lichtblauw of bruin zijn. Als het gaat om het vinden van de meest flatterende brunette tinten, is het belangrijk om te overwegen hoe de ondertonen van je huid zullen werken met de haarkleur die je kiest. Haarkleuren die u moet vermijden, zijn onder meer asymmetrische tinten, rood met blauwe of paarse ondertonen, of ijzige tinten blond of diepbruin. Voor een bruine haarkleur die het beste bij je teint past, wil je tinten kiezen met ondertonen die tegengesteld zijn aan de ondertoon van je huid.

Om te vinden welke kleur haar het beste bij u past, moet u letten op welke kleuren bij uw ondertoon passen en welke met elkaar botsen. Overweeg om wat donkergoudblonde highlights toe te voegen aan je goudbruine haarkleur voor een mooie kleurencombinatie. Deze halfpermanente formules doordrenken het haar met voedende oliën en brengen ook een hoogglanzende lak op het haar aan, net zoals het afwerken van een manicure met een toplaag. Om te stylen, trek je haar omhoog in een perfect ongedaan gemaakte hoge paardenstaart en je hebt jezelf rode loperwaardig tweededagshaar geland.

Nadat je je teint hebt beoordeeld, ben je klaar om met je stylist samen te werken om de perfecte brunette haarkleur te creëren. Het donkere brunette haar van Meghan Markle heeft subtiele, lichtere highlights die met elkaar verweven zijn naar de uiteinden om een beetje dimensie toe te voegen zonder het tweekleurige uiterlijk.

best hair color