Wella Color Charm T14 toner
Reviews | Review toevoegen

Wella Color Charm T14 voor het verwijderen van een oranje gloed bij goudblond haar.

Verzendkosten

€ 2,00 

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 24
Aantal: 
Bestel nu

Opgelet: door een tijdelijk probleem met de bevoorrading bedraagt de leveringstermijn van de Wella Color Charm toners momenteel zo'n 2 weken.Verwijder op een veilige manier de overtollige warme gloed uit je extensions of uit je eigen haar met deze Color Charm T14 Pale Ash Blonde toner van Wella.

Hoe gebruik je Wella Color Charm T14?

Wella T14 is een blauwe toner die een oranje ondertoon neutraliseert. De toner komt het beste tot zijn recht op goudblond haar. Voor het verwijderen van een gele ondertoon in lichtblond haar gebruik je de Wella T18 toner.

Meng 1 deel van de toner met 2 delen Wella Color Charm waterstofperoxide 6% (20 volume) in een plastic kommetje en verdeel dit over handdoekdroog haar. Laat maximum 30 minuten inwerken en controleer regelmatig tussendoor.

✓ Verwijdert de oranje gloed uit goudblond haar
✓ Perfecte grijsdekking
✓ Geeft tot 43% meer glans
✓ Langhoudend effect

Inhoud: 42ml.

TIP: is je haar beschadigd door ontkleuren of door het gebruik van een stijltang, gebruik dan Olaplex voordat je met toner aan de slag gaat. Olaplex is de enige behandeling ooit die in het haar kan dringen en daar schade kan herstellen of voorkomen, ideaal dus om te gebruiken voor en na het blonderen van je haar.

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews