Haarkleur herfst/winter 2017-2018 | Dit zijn de haarkleur trends van dit moment

Het lijkt erop dat cornrows een grote rol gaan spelen in de kapsels van herfst/winter 2017-2018, net zoals een winterse versie van beach waves de show gaan stelen. Maar met de herfst op komst is het ook tijd om een nieuwe haarkleur te overwegen. Dit zijn de populairste haarkleuren van herfst en winter 2017-2018!

haarkleur herfst 2017

Highlights met een gouden ondertoon

Warme highlights houden nog even de zon in je haar maar doen ook denken aan de goudgele bladeren waarin in de herfst de bomen gehuld zijn. Zet ze niet te dicht tegen de aanzet en zorg dat je highlights mooi je gezicht omkaderen.

haarkleur winter 2017

Koper en dieprood

Van warm koper tot diep rood, je kan er deze herfst en winter nooit fout mee zitten. Subtiele koperkleurige highlights in roodbruin haar brengen extra warmte in je haarkleur.

haarkleur winter 2018

Ijsblond en zilvergrijs

Ijsblond en zilvergrijs haar is nog steeds super trendy in het najaar van 2017.  Niet iedereen is fan van zulke koele kleuren voor de winter maar toch gaat deze trend nog even door.

haarkleur herfst winter 2017

Diep chocoladebruin

Van warm chocoladebruin tot diep donkerbruin, met of zonder schakeringen, bruin haar is deze herfst en winter weer een echte trend.

haarkleur herfst 2017

Assig zwart

Zwart haar was dit voorjaar opeens een hype onder celebrities en als vanzelfsprekend gaat deze trend dit najaar nog even door. We zien vooral zwart met een assige ondertoon of zwart met een donkerbruine gloed.

haarkleur herfst 2017

Caramel highlights

De trend ontstond deze zomer al maar dit najaar komen caramel highlights pas echt tot hun recht. Doordat deze highlights zo subtiel zijn passen ze bij zowat alle haarkleuren: van blond tot middenbruin en donkerbruin en natuurlijk roodbruin en alles daartussenin.

haarkleur herfst winter 2017

Askleurige basis

Een donkere, askleurige basis die vervolgens overgaat op blauw, groen, grijs of paars, in Amerika is het al een tijdje een trend en voor de echte liefhebbers van kleur is het zeker iets om te overwegen deze winter nu je je kleur veel langer mooi zal kunnen houden door een gebrek aan zonlicht.

 

kapsel ouder lijken

          Reacties (6)

Reacties (6)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties