Dit zijn de 5 favoriete haarkleuren van celebs op dit moment | Haarkleuren 2017

Is de trendy bob niks voor jou maar wil je toch een ander, hip kapsel deze zomer? Zoek dan vooral inspiratie bij de celebrities want hun favoriete haarkleuren op dit moment bepalen meer dan ooit de trends. Kijk mee naar de 5 mooiste (en hipste!) haarkleuren van deze zomer.

haarkleuren zomer 2017


Ijzig platinablond

 

Koel, koeler, koelst, dat was de haarkleur van actrice Cara Delevingne voor ze haar hoofd kaal moest scheren voor haar rol in een nieuwe film. Omdat ze per se nog iets geks wou doen met haar haar voordat haar lokken er volledig af zouden gaan kleurde ze haar haar ijsblond. Een mildere vorm van platinablond is gelukkig ook trendy deze zomer.

haarkleuren zomer 2017


Roodbruin

 

De warme, roodbruine haarkleur van Emma Stone tijdens de Oscars en van Rihanna tijdens de Grammy's werd al snel één van de populairste haarkleuren dit voorjaar. De roodbruine lokken van Rihanna zijn iets donkerder en hebben caramelkleurige highlights maar verder staat deze haarkleur bij beide dames heel naturel, hoewel ze een heel verschillende huidskleur hebben. Roodbruin is dus een kleur die bij iedereen mooi kan staan, met of zonder extra highlights.

haarkleuren zomer 2017

Lees ook: wat je moet weten voor je je haar blond kleurt


Donkerblond

 

De eerder warme, donkerblonde haarkleur van Karlie Kloss is een makkelijker en veiliger alternatief voor platinablond en staat bovendien altijd mooi bij warme types. Donkerblond heeft niks dan voordelen: uitgroei valt amper op, je hoeft niet aan de slag met zilvershampoo en je haar raakt amper beschadigd bij het kleuren. En ben je deze kleur beu na de zomer dan kun je makkelijk een tintje donkerder gaan.

haarkleuren zomer 2017

Caramel highlights

 

We schreven eerder al dat caramel highlights een enorme trend zijn deze zomer. Ook Chrissy Teigen ging net als veel andere celebrities voor een (lange) bob en voegde wat kleurschakeringen toe in de vorm van zachte, karamelkleurige highlights. Ze zorgen voor een mooi contrast en geven haar kapsel extra volume.

haarkleuren zomer 2017

Diep zwart met een blauwige ondertoon

 

Zwart, helemaal het tegenovergestelde van platinablond belooft deze zomer ook een grote trend te worden. Onder meer Lucy Hale kleurde haar haar pikzwart, met een blauwige ondertoon en ging eveneens voor een korte bob. Wedden dat deze kleur nog de opvallendste trend wordt, zo midden in de zomer?

clip in extensions

          Reacties (1)

Reacties (1)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties