Deze celebs staan beter met bruin haar

Celebrities lijken haast dagelijks van kapsel te veranderen en het lijkt wel een wonder hoe ze hun haar ondanks al dat verven toch gezond weten te houden. Van bruin over rood naar blond en weer terug, haast geen enkele bekende vrouw waagde zich nog nooit aan een transformatie maar sommigen van hen blijven beter weg van blondering. Deze celebs staan gewoon beter met bruin haar.


celebrity bruin haar

Kim Kardashian kennen we vooral van haar stijle, donkerbruine (bijna zwarte) haren maar ooit ging ze voor een totaal nieuwe look met deze platinablonde haarkleur. Toch geeft donker haar Kim een warmere uitstraling, hoewel de donkerblonde/lichtbruine haarkleur die ze een tijdje had ook wel leuk stond bij haar.

celebrity bruin haar

Nog iemand die we bijna alleen maar als brunette kennen: Angelina Jolie. Maar wist je dat Angelina van nature eigenlijk blond haar heeft? Al sinds haar vierde(!) verft ze haar lokken donkerbruin maar af en toe werd ze toch eens met blond haar gezien voor een rol in één van haar vele films.

celebrity bruin haar

Niemand die zo goed staat met een froufrou als Zooey Deschanel en door haar donkerbruine haarkleur vallen haar blauwe ogen echt op. Maar wist je dat haar natuurlijke haarkleur eigenlijk een soort warm, middenblond is? Toch staat bruin haar veruit het mooist bij Zooey.

celebrity bruin haar

Julianne Moore is een natural redhead en eerlijk gezegd staan roodtinten haar ook het mooist maar net als velen heeft ze wel eens geëxperimenteerd met andere kleuren zoals bruin en blond. En dat laatste is toch niet helemaal haar ding.


celebrity bruin haar

Chocoladebruin met warme, blonde highlights. Dat is de signature look van Jennifer Love Hewitt maar ooit gooide ze het roer over en verfde haar haar blond met bruine lowlights. Niet zo'n geslaagde transformatie maar inmiddels is ze weer veilig bij haar vertrouwde donkere haarkleur.

celebrity bruin haar

Hoewel Cheryl Cole met elke haarkleur mooi staat kennen we haar vooral als trendsetter van de populaire wijnrode kleur. Inmiddels had ze ook al blond haar maar toch staat haar huidige bruine kleur haar het allerbeste.

celebrity bruin haar

Van een transformatie gesproken! De nieuwe look van Kristen Stewart lijkt in niks nog op Bella, het personage dat ze vertolkte in de Twilight films. Kristen had haar lange lokken van destijds al eens eerder blond geverfd maar koos toen voor een warme goudblonde kleur waar ze best goed mee weg kwam. Deze platinablonde kleur is misschien even wennen?
 

clip in extensions

          Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties