Algemene voorwaarden

Algemeen. 
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. De artikelen worden verzonden via Bpost binnen België (http://www.bpost.be) en via PostNL naar Nederland (http://www.postnl.be/nl).

Betaling.
Betalingen dienen vooraf te gebeuren via bankoverschrijving, via Paypal of cash bij het ophalen van de bestelling.
Wanneer er gekozen wordt voor cash betaling bij afhaling zal er eerst contact opgenomen worden voor een afhaalafspraak.

Het bestelproces.
Zodra u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een bevestigings e-mail met onze bankgegevens en uw ordernummer. Dit ordernummer dient u te vermelden als mededeling bij uw betaling.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u nogmaals een e-mail met informatie over de verzending. Indien het artikel in voorraad is wordt het onmiddellijk verzonden, indien het niet in voorraad is zal het besteld worden bij onze leverancier en dan wordt het binnen de 10 werkdagen verzonden.

Verzending.
Wij verzenden onze producten via Bpost binnen België (http://www.bpost.be) en via PostNL naar Nederland (http://www.postnl.be/nl).

Verzending gebeurt via pakketpost en de verzendkosten bedragen €5,50 voor België en €6,95 voor Nederland. Verzending is gratis bij een bestelling vanaf 75 euro (België) en 120 euro (Nederland).

Kleine artikelen zoals de clip in pony en bestellingen bestaande uit 1 Wella Color Charm toner worden via brievenbuspost verstuurd. De kosten daarvan bedragen €2,00 voor België en €3,50 voor Nederland.

Omruilen of retourneren.
U hebt het recht om artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te retourneren of te ruilen.

Indien u uw extensions wenst om te ruilen of retourneren gelieve ons dan zo snel mogelijk via e-mail te contacteren op info@clipextensions.be.
Vervolgens ontvangt u het retourformulier via e-mail. Dit dient u te printen en volledig ingevuld en ondertekend terug te sturen.

Artikelen dienen in nieuwstaat en in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking te worden geretourneerd. Extensions die gedragen, gewassen, geknipt, gekleurd of beschadigd zijn worden omwille van hygiënische redenen niet teruggenomen.

Indien de artikelen niet aan bovenvermelde voorwaarden voldoen dan worden de artikelen aan u teruggestuurd.

De kosten voor het terugzenden zijn telkens ten laste van de klant.

Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden